Ervaar de Harman Kardon Citation bij EP:Schalkwijk

De nieuwe Citation-serie van Harman Kardon combineert topgeluid met een onderscheidend design en slimme functies. Alle speakers van voorzien van Google Assistent en de hele serie is afgewerkt met stof van het Deense bedrijf Kvadrat. De Citation-serie is verkrijgbaar in zwart en grijs en bij ons in de winkel te bekijken en te beluisteren.

Citation Bar 14 dagen op proef

Koop nu de Harman Kardon Citation Bar voor 999,- en wij komen hem gratis thuis installeren. Je mag de soundbar 14 dagen uitproberen en als je niet tevreden bent komen we hem weer ophalen en krijg je je geld terug.

Koop de Citation Sub erbij en krijg een Citation 300 cadeau

Ga voor de complete geluidservaring en completeer de Bar met de Citation Sub (799,-), voor krachtige bastonen. Als je gelijktijdig de Bar en de Sub koopt (en houdt) krijg je een Citation 300 slimme speaker cadeau, ter waarde van 399,. Uiteraard heb je de Sub ook 14 dagen op proef. De Citation 300 krijg je na de proefperiode van 14 dagen.

Voorwaarden

- Deze actie loopt tot 30 april
- Als je ervoor kiest om het product niet te houden moet het onbeschadigd en in de originele verpakking terug worden gegeven
- Alleen in de winkel te bestellen