Wasmachine kopen IJsselstein

Wil je een nieuwe wasmachine kopen en ben je op zoek naar een AEG, Bosch, Siemens, Miele of Samsung wasmachine? Bij EP:Schalkwijk hebben wij een uitgebalanceerd assortiment met de beste wasmachines. Op basis van jouw gezinssituatie kun je bij ons de beste wasmachine kiezen, zoals wasmachine voorladers en wasmachine bovenladers, maar ook op vulgewicht van 6 kg, 7 kg, 8 kg en 9 kg. Woon je in de omgeving van Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Vianen, de Meern, Vleuten en Utrecht en heb je behoefte aan deskundig advies bij jouw aankoop van een wasmachine? Bij EP:Schalkwijk in IJsselstein garanderen wij je dat je altijd de juiste keuze maakt. Wij geven je graag persoonlijk advies dat past binnen jouw situatie.

Voorlader, bovenlader of was-droogcombinatie?

  • Vaak betreft de keuze van een wasmachine voorlader of bovenlader een praktische keuze. Bij een voorlader kun je jouw wasgoed aan de voorzijde van de wasmachine in- en uitladen. Een bijkomend voordeel van een voorlader is het kunnen plaatsen van een wasdroger bovenop de wasmachine, hiermee maak je op een eenvoudige manier gebruik van jouw ruimte.
  • Een wasmachine bovenlader is ideaal geschikt voor plaatsen waar je weinig ruimte hebt. Een wasmachine bovenlader is maar 40 cm breed en is daarmee de ideale oplossing voor een kleine ruimte. Bij een bovenlader kun je jouw wasgoed aan de bovenzijde van de wasmachine in- en uitladen. Het belangrijkste aan een wasmachine is natuurlijk dat hij goed wast en vriendelijk is voor jouw kleding. Naast de standaardprogramma’s is er tegenwoordig een uitgebreide keuze aan wasautomaten met speciale wasprogramma’s, passend bij jouw levensstijl.
  • Het is ook mogelijk om te kiezen voor een was-droogcombinatie. Dit is een wasmachine en een wasdroger gecombineerd in één apparaat. Het grote voordeel hiervan is ruimtebesparing. Heb je dus geen plek voor zowel een wasmachine als een wasdroger, dan is de was-droogcombinatie een juiste keuze. Houd er echter wel rekening mee dat niet de totale inhoud van de trommel direct kan worden gedroogd. De capaciteit benodigd om wasgoed te drogen, is namelijk groter dan bij alleen wassen omdat kledingstukken uitzetten na ontdaan te zijn van vocht. Ga hierbij uit van ongeveer de helft van het wasgoed dat goed gedroogd kan worden.

Verschillende wasprogramma's

Als je veel sport is een wasmachine met een programma voor sportkleding bijvoorbeeld iets voor jou. Heb je kleine kinderen? Speciale babycare programma’s zorgen voor een extra hygiënische reiniging. Voor delicate kleding kies je een wasmachine voorzien van een hand- en wolwasprogramma. Heb je veel stomerijkleding? Een wasmachine met een stoomprogramma bespaar je veel stomerijkosten, omdat de kleding eenvoudig opgefrist kan worden in de wasmachine. Hierdoor hoeft de kleding minder vaak naar de stomerij. Ook vieze geurtjes worden snel verwijderd met een stoomprogramma. Was je vaak 's nachts? Kies dan voor een wasmachine met een nachtprogramma. Deze maakt minder geluid, waardoor je heerlijk kunt blijven slapen.

Wasmachine bezorgen & aansluiten

Heb je een nieuwe wasmachine nodig en wil je deze door ons laten bezorgen? Bij EP:Schalkwijk kun je kiezen voor onze standaard bezorgservice of onze complete bezorgservice. Bij een standaard bezorgservice word je wasmachine tot aan de eerste drempel geleverd en je oude wasmachine wordt gratis mee retour genomen, mits deze droog en schoon klaar staat bij de drempel.

Complete bezorgservice

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om uw nieuwe wasmachine door ons te laten bezorgen, plaatsen en aansluiten. Hierbij geldt tot en met de 2e verdieping indien er geen lift aanwezig is. Uiteraard word je wasmachine netjes uitgepakt, gecontroleerd op schade en sluiten wij je apparaat aan op het bestaande stopcontact en aan- en afvoer. Hierna laten wij je graag zien hoe de wasmachine werkt en geven wij u een korte demonstratie. Indien gewenst nemen wij het verpakkingsmateriaal en je oude wasmachine gratis mee retour. Ook kunt je er nog voor kiezen om gebruik te maken van onze extra services, zoals het verlengen van het stroomsnoer of de aan- en afvoerslang, het aansluiten van een bestaande of plaatsen en monteren van een nieuwe enkele of dubbele trekschakelaar.