JURA actie

Nu met gratis Cool control

De baanbrekende Z10 met P.R.G. voor warme en Cold-Brew-koffiespecialiteiten

Met de nieuwe Z10 als meesterwerk van Zwitserse ingenieurskunst wordt het spectrum van koffiespecialiteiten dubbel zo groot. Hij bereidt met één druk op de knop het gehele palet van warme producten van een intense espresso tot de hippe flat white. Daarnaast geeft hij met Cold-Brew-specialiteiten voor het eerst toegang tot een compleet parallel universum van koffiegenot. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Product Recognising Grinder (P.R.G.), die de gekozen specialiteit herkent en bliksemsnel de maalfijnheid exact daaraan aanpast.

Nu met Cool Control t.w.v. 179,- euro cadeau

Wanneer je nu kiest voor de JURA Z10 Aluminium White of de JURA Z10 Aluminium Dark Inox volautomaat koffiemachine dan ontvang je een Cool Control t.w.v. 179,- euro cadeau via EP:Schalkwijk. Let op: deze actie is geldig van 15 mei t/m 30 mei 2021.

Nu met koffiepakket cadeau

Ook krijg je bij elke aankoop van een JURA volautomaat koffiemachine een koffiepakket cadeau via EP:Schalkwijk. Het koffiepakket bestaat uit kopjes, 3 kg koffie en onderhoudsproducten. Let op: deze actie is geldig van 15 mei t/m 30 mei 2021.

P7o7DGGB9Dk