Maak techniek onzichtbaar met een tv meubel op maat of kies uit 1 van de verschillende standaard modellen van Ardeno media furniture, aan huis geleverd en geplaatst door ons eigen vakteam. Ardeno is specialist in soundbar, Sonos en Bose integratie oplossingen en Ardeno is specialist in tv meubels op maat en tv wandmeubels.

Smart individual design van Ardeno media furniture

Bij Ardeno media furniture vindt u altijd een tv meubel of tv kast die goed in uw woning past, op de vloer of als tv wandmeubel. Liever een tv meubel op maat? Geen enkel probleem! Ardeno is de enige tv meubel specialist die tv meubels op maat levert, tot op de millimeter nauwkeurig! Een tv meubel op maat wordt speciaal voor u gemaakt, geheel conform uw wensen en eisen. Ardeno is al jarenlang specialist in het produceren van tv meubels op maat. Door de goede samenwerking tussen ons, u en Ardeno realiseren wij uw tv meubel op maat, exact zoals u dat wilt. U mag ons altijd direct contacteren voor hulp en advies bij het ontwerpen van uw eigen unieke tv meubel op maat.

Kies uit de 9 verschillende Ardeno basiskleuren of kies bij Ardeno JOY! zelfs uit meer dan 2000 RAL of NCS kleuren! De Ardeno tv meubels zijn verkrijgbaar vanaf € 995.

Bij Ardeno Khalina is combineren en kleuren kiezen echt fun, smart individual design! Kies uit onze basiskleuren wit, licht beige, donker beige, basalt, lava, zwart, lichte eik, vergrijsde eik en wenge. De bovenplaat van het meubel kan in een andere of de gelijke kleur uitgevoerd worden als de corpus. De bovenplaat kan ook in glas of mat glas uitgevoerd worden. Wil je de exclusieve side+top bekleding? Juist ja, kies maar uit 1 van de basiskleuren! Zo stel je zelf jouw Ardeno meubel samen, naar eigen smaak en stijl. Ook bij een tv meubel op maat kan je uit bovenstaande kleuren kiezen.

Indien je glas aan de bovenzijde wilt kan je kiezen uit glossy zwart, wit of grijs glas. De vlakke bovenplaat kan zonder meerprijs ook in dezelfde of een andere kleur dan de corpus gekozen worden. Wil je gesatineerd glas? Tegen een geringe meerprijs is dit leverbaar in mat zwart of mat wit.

Ardeno JOY! Is de meest exclusieve serie van Ardeno met volledig meubellak gespoten meubels. Elk JOY! meubel is in elke maat en elke RAL of NCS kleur leverbaar! Ardeno levert uit voorraad de meest gangbare modellen van 165 en 220 cm breed, met naar keuze een gesloten klep of een met stof bespannen klep. Ardeno JOY! is als maatwerk tv meubel echt uniek en fraai. Ardeno JOY! is uniek doordat zowel de buiten- als binnenzijde volledig in de kleur naar wens gelakt wordt.

Wilt u meer weten over Ardeno? Kom langs in onze winkel of kijk op de website van Ardeno.