Smart Living.

Gaat u verhuizen, verbouwen of een nieuw huis bouwen dan is automatisering een van de belangrijkste zaken. EP:Schalkwijk is als onderdeel van "ElectroStyling" de smart interieur advies specialist van midden Nederland. Wij hebben in de winkel een speciale demo ruimte ingericht om de mogelijkheden aan u te tonen.

Ook uw huidige woning kunnen wij zonder hak en breekwerk inteligent maken. Maak een afspraak in de winkel zodat wij u alles over de verbetering van uw wooncomfort kunnen demonstreren.

digitalSTROM...

... Eindelijk kan je nu met stroom meer dan vroeger: digitalSTROM!

digitalSTROM verenigt  via de bestaande stroomleidingen alle elektrische apparaten tot een intelligent netwerk en geeft daarmee een nieuwe dimensie aan uw wooncomfort.
Van meer energie-efficiëntie en veiligheid in huis tot individuele lichtscènes, met digitalSTROM kunt u dit alles comfortabel en automatisch inrichten. Alle benodigde componenten zijn overal snel en probleemloos in te bouwen, alle toepassingen kunt u via uw oude vertrouwde schakelaar of virtueel met uw pc of smartphone bedienen. digitalSTROM is de toekomst van uw stroom - en vandaag al beschikbaar

Altijd meer dan de som der delen.

Stuk voor stuk intelligent gecombineerd:
de techniek van digitalSTROM.

Het belangrijkste dat u nodig heeft voor het gebruik van de uitgebreide digitalSTROM-toepassingen, heeft u al in huis: uw stroomleidingen.

Hierdoor is de installatie van digitalSTROM-componenten snel en onopvallend en tegelijk intelligent en voordelig. Want eigenlijk wordt de bestaande infrastructuur alleen maar aangevuld.

De digitalSTROM-componenten, die daarvoor worden gebruikt, zijn na de installatie grotendeels onzichtbaar. Door de extreme miniaturisatie zijn ze praktisch overal inzetbaar en kunt u alle componenten ook weer weghalen en in een nieuwe woning opnieuw gebruiken.

Vrijblijvend advies

In onze winkel in IJsselstein kunnen wij u alles demonstreren en advieseren over digitalSTROM. Woont u in Houten, Vianen, de Meern, Vleuten, Nieuwegein, Utrecht of Leidse Rijn dan kan een van onze adviseurs op afspraak bij u thuis een offerte uitbrengen. Ook in andere woonplaatsen zijn wij u graag van dienst.