EP:Schalkwijk in IJsselstein is Sonos dealer van het eerste uur.

Sonos is een van de weinige merken die draadloos muziek luisteren eenvoudig heeft gemaakt. Als u op zoek bent naar een nieuwe geluids installatie dan kunt u niet meer om Sonos heen. Het brengt al je muziek samen in een app die je vanaf elk apparaat bedient! De draadloze hifi speakers zijn een lust voor het oor en het oog.

Sonos modellen

Play 1

€ 229,-

Twee klasse D, digitale versterkers zijn perfect afgestemd op de speakers en de akoestische architectuur.

Eén tweeter zorgt voor een heldere en nauwkeurige respons in de hoge frequenties.
Een mid-woofer geeft de middenfrequenties perfect weer, wat van cruciaal belang is voor de perfecte weergave van stemmen en instrumenten, en voor een diep, rijk basgeluid.
 
Stereopaar:
Maak van twee PLAY:1's, aparte speakers voor een linker- en rechterkanaal voor een bredere, grotere en diepere geluidsweergave.
5.1 Home Cinema:
Voeg twee PLAY:1 speakers toe aan PLAYBAR en SUB voor de echte surroundsound-ervaring.

Play 3

€ 349,-

In de PLAY:3 zijn maar liefst drie uiterst geavanceerde digitale versterkers geïntegreerd. Elk van die versterkers is gekoppeld aan een van de drie luidsprekers, met als resultaat superieur geluid. Het muzieksysteem levert puur, draadloos, helder, kamervullend geluid — perfect voor muziek in elke kamer van je huis. Een basradiator levert echte lage tonen, terwijl twee drivers voor de middentonen en een tweeter het geluid afronden. 

Play 5

€ 579,-

Zuiver en echt, alsof je erbij bent.

De PLAY:5 bestaat uit 6 state-of-the-art digitale versterkers, elk gekoppeld aan 6 speakers voor puur, helder geluid in elke kamer. Elke stem, elk instrument, elk detail is duidelijk hoorbaar, precies en zuiver. Zonder hoorbare vervorming en met een opmerkelijke helderheid. Zelfs als je hem hard zet. 

Playbar

€ 799,-

 • Makkelijk te installeren, bedienen en uit te breiden. Slechts twee snoeren nodig: een netsnoer en een optische kabel (beide inbegrepen). Synchroniseert draadloos met andere Sonos-speakers.
 • Communiceert met de meeste IR-afstandsbedieningen en wordt bediend met gratis apps voor Android®, iPhone® of iPad®.
 • Weergave van alle op de HDTV aangesloten bronnen: kabel/satelliet, Blu-ray-spelers en videogame-consoles. PLAYBAR speelt het, als er maar aansluiting is met de HDTV. 

Sub

€ 799,-

 • Vult iedere kamer met glashelder HiFi-geluid.
 • Met één druk op de knop luisterklarr, draadloos.
 • Sluit feilloos aan op je Sonos-systeem.
 • Brengt een dieper geluid zonder dat de behuizing meetrilt, dankzij de twee force-cancelling luidsprekers die tegenover elkaar geplaatst zijn.
 • Zelfs plat onder een ban neer te zetten, of neer te leggen..
 • Strak design in een zwarte uitvoering van hoogglans pianolak.
 • Werkt met alle Sonos-spelers met ingebouwde versterker: CONNECT:AMP ; PLAY:5 ; PLAY:3 ; PLAY:1; PLAYBAR.

Connect

€ 399,-

Sluit aan op je favoriete geluidssysteem

 • Kan op vrijwel iedere home cinema set of externe versterker worden aangesloten. Integreert je home cinema naadloos in het Sonos Multi-Room Music System. 
 • Zowel analoge en digitale audio-output. Geniet van superieure geluidskwaliteit. De analoge, optische en coaxiale digitale uitgangen zorgen voor topprestaties. Opties voor vaste of variabele output zorgen voor flexibele volumeregeling.

Connect Amp

€ 579,-

Deze digitale versterker levert topkwaliteit geluid in elke kamer

 • De versterker drijft grote en kleine speakers aan met 55 W per kanaal. 
 • D-klasse versterker met een schitterend geluid die weinig stroom verbruikt en licht is van gewicht.
 • Radiale koeling werkt stil: alles wat je hoort, is de muziek omdat de versterker koel wordt gehouden door de aluminium behuizing. 
 • De lage en hoge tonen, de balans en de loudness zijn per kamer instelbaar, dus in elke kamer heb je het best mogelijke geluid. Het volume kan je per kamer of voor verschillende kamers tegelijk regelen.

EP:Schalkwijk

Levert uw nieuwe Sonos systeem gratis voor u thuis. Of u nu in Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Vleuten, de Meern, Utrecht of een andere plaats woont, wij zorgen voor het ultieme resultaat thuis.

Sonos demonstratie

Bij EP:Schalkwijk organiseren wij regelmatig een Sonos demonstratie. Wilt u het unieke geluid van Sonos echt ervaren? Kom dan langs in onze winkel.

Bekijk het Sonos Assortiment