U bent een muziekliefhebber? Of u wilt genieten van uw favoriete film of TV serie. Als het gaat om apparatuur dan verbergt u die met gemak in een Emondo TV meubel op maat. Het Nederlandse Emondo biedt slim ontworpen meubels die speciaal voor Audio Video apparatuur worden gemaakt. Met behulp van een configurator stelt u eenvoudig het ideale meubel samen. Bepaal uw eigen afmeting, kies voor mogelijkheden om een wirwar aan kabels te voorkomen, voor stijlvolle kleuren en voor extra veel opbergruimte.

De keuze is aan u!

Tijdelijk hebben wij een mooie aanbieding voor u. Koop nu een Samsung QE55QN92B Neo QLED TV in combinatie met Samsung soundbar HW-Q800A/XN voor slechts 1.699,-. Wilt u de soundbar verbergen? Kies dan voor één van onderstaande emondo meubels vanaf 1.499,-.Kom gerust langs in onze winkel om het meubel te bekijken. 

Bepaalde kleuren horen bij elkaar en zorgen voor een prachtig effect. Ze kunnen zelfs worden benoemd als een TrendStyle. Kiest u voor een Audio Video meubel in een Retro, Urban of Industrial style? Of gaat u voor PureWhite?