Met een Samsung QLED TV geniet je van top-beeldkwaliteit en met een Samsung Q-series soundbar van top-geluid. Een ideale combinatie dus! De Samsung QE55Q95T is een 55 inch QLED TV die naast prachtig beeld en design ook de handige One Connect Box heeft. Dit is een 'kastje' waarin alle aansluitingen zitten, zoals stroom, HDMI en USB. Deze sluit je op de box aan en de box zelf is met één dunne transparante kabel verbonden met de TV. Zo lopen er niet allerlei kabels vanuit je TV en ziet alles er opgeruimd uit.

De Samsung HW-Q800T is een krachtige soundbar met Dolby Atmos voor overweldigend geluid. Door middel van Q-Symphony werkt de soundbar ook samen met een geschikte TV, zoals de QE55Q95T. Normaal gesproken worden de luidsprekers van de TV uitgeschakeld als er een soundbar is aangesloten, maar met Q-Symphony blijven de speakers actief en tillen het geluid naar een hoger niveau!

Tijdelijk bieden we deze set aan voor slechts € 1478,-. Je krijgt de actieprijs als je beide producten in je winkelmandje hebt. Uiteraard komen we gratis bezorgen en kunnen we je eventueel helpen met aansluiten en ophangen. Vraag naar de mogelijkheden. Bestellen kan gemakkelijk online of kom naar de winkel!